Scope not functioning, complains about a problem with the USB port

Scope not functioning, complains about a problem with the USB port, a forum discussion on Cleverscope. Join us for more discussions on Scope not functioning, complains about a problem with the USB port on our Interface issues forum.

Back to Forum Index : Back to Interface issues   RSS

22 Jun 2007
Posts:

I recently got a brand new CS328A Oscilloscope. It worked for maybe 30sec, then it popped up with:
""Warning: There is a problem with the USB port. Check that the cables are correctly plugged in, and that the Cleverscope Aquisition Unit is turned on. It may take up to 10secs for the port to be reset after hitting the OK button. Please be patient.""
The computer had to be restarted. I tried again, it worked for 30sec and again the same phenomena happened.
After the 2nd time, it no longer functioned and all I get is the above error.

I have tried removing all other USB devices from the system. Tried different usb ports.
Now this is all that pops up and I get no reading from the scope.

24 Jun 2007
Posts: 73

Hi Beejohn,
We have had some issues with the third party usb driver that we have been trying to resolve. It has not been as drastic as your situatiuon seems to be. However, there is a new version of software on the website that has been modified to address that issue.
Let us know if it does or dos not work.

Regards,
Roger

26 Jun 2007
Posts:

it worked, thanks
Back to Forum Index : Back to Interface issues   RSS
You must be logged in to post a reply



You need to Register or Log In before posting on these forums.

×

Your shopping cart is empty.